Heipalen

Home | Heipalen

Goede kwaliteit

Duurzame materialen

Veelzijdigheid in toepassing

Neem vrijblijvend contact op

Heb jij interesse? Vraag dan een gratis offerte aan of neem contact op

Betonnen heipalen vormen de fundering voor tal van bouwprojecten. Jan Duister B.V. in Waalwijk erkent het belang van kwalitatief hoogwaardige betonnen heipalen voor het waarborgen van de stabiliteit en duurzaamheid van constructies. Deze palen zijn belangrijk voor het creëren van een stevig fundament, vooral in gebieden met een slappe ondergrond, en worden daarom veelvuldig toegepast in zowel de civiele als de bouwtechnische sector.

De voordelen van betonnen heipalen

De voordelen van betonnen heipalen zijn significant. Ze bieden een uitzonderlijke draagkracht, waardoor ze ideaal zijn voor ondersteuning van zware constructies zoals silowanden. Betonnen heipalen minimaliseren ook de kans op verzakkingen, wat belangrijk is voor de lange termijn stabiliteit van uw project. Daarnaast zijn betonnen heipalen een uitstekende keuze voor de ondersteuning van sleufsilowanden, waar stabiliteit en stevigheid van belang zijn. Daarnaast zijn betonnen heipalen bestand tegen corrosie en slijtage, wat ze een duurzame keuze maakt in omgevingen met hoge vochtigheid of chemische blootstelling. Hun veelzijdigheid maakt ze ook geschikt voor gebruik in zowel residentiële als commerciële bouwprojecten, variërend van kleine gebouwen tot grote infrastructuurwerken.

heipaal
heipaal

Onze heipalen

Wij produceren traditioneel gewapende heipalen. De heipalen zijn voorzien van een gelaste wapeningskorf bestaande uit wapeningstaven en spiraalwapening. De staalkwaliteit van deze wapening is FeB500. Deze zogenaamde zachtstalen wapening zorgt ervoor dat wij de heipalen kunnen ontkisten, opslaan, vervoeren en heien.

Deze wapening heeft als positief aspect dat de heipalen standaard in staat zijn om verschillende trekkrachten en/of momenten op te nemen, maar het beperkt de lengte waarin de heipalen te produceren zijn. De palen zijn berekend op basis van de huidige eurocodes en zijn voorzien van CE-markering.

Wij kunnen de volgende diameters leveren:

Schacht 220 * 220 mm. maximale lengte: 13,50 m

Schacht 250 * 250 mm. maximale lengte: 13,50 m

Schacht 290 * 290 mm. maximale lengte: 13,50 m

De heipalen worden geproduceerd met een verdichtingsarm betonmengsel in de sterkte C35/45. De lengte van de palen is oplopend met 500 mm.

Indien er aanvullende eisen gesteld worden, kunnen er op verzoek aangepaste wapening en/of betonmengsels gebruikt worden.

Neem contact met ons op

Als ervaren leverancier staan we klaar om u te helpen met het selecteren van de juiste betonnen heipalen die voldoen aan uw specifieke eisen. Neem contact met ons op voor deskundig advies en hoogwaardige betonnen heipalen. Laat ons uw partner zijn in het verstevigen van uw bouwproject met topkwaliteit betonnen heipalen en l-betonelementen.

Onze andere producten

Keerwanden

Betonnen keerwanden zijn constructief gewapende elementen die dienen om hoogteverschillen op te vangen en te stabiliseren. Deze keerwanden, ook wel eens l-elementen genoemd, dienen aan de voetzijde aangevuld worden.

Heipalen

Wij produceren traditioneel gewapende heipalen. De heipalen zijn voorzien van een gelaste wapeningskorf bestaande uit wapeningstaven en spiraalwapening. De staalkwaliteit van deze wapening is FeB500.

Betonplaten

Betonplaten zijn ook wel bekend als erfverhardingsplaten of industrieplaten en zijn geschikt voor het snel verharden van terreinen. Door de hoge betonsterkteklasse kunnen de betonplaten zware belastingen opvangen.

Jan Duister B.V.