Silowanden

Home | Silowanden

Goede kwaliteit

Duurzame materialen

Veelzijdigheid in toepassing

Neem vrijblijvend contact op

Heb jij interesse? Vraag dan een gratis offerte aan of neem contact op

Als fabrikant en leverancier van silowanden begrijpt Jan Duister B.V. in Waalwijk de belangrijke rol die deze structuren spelen in de agrarische en industriële sector. Als betrouwbare fabrikant en leverancier van silowanden bieden we niet alleen kwaliteitsproducten, maar ook expertise in de toepassing ervan.

De expertise van een fabrikant en leverancier van silowanden

Als deskundige fabrikant en leverancier van silowanden bieden we diverse oplossingen, waaronder sleufsilowanden die speciaal ontworpen zijn voor efficiënte opslag en makkelijke toegankelijkheid. Silowanden spelen een belangrijke rol bij het waarborgen van de kwaliteit en veiligheid van opgeslagen materialen, door een sterke barrière te bieden tegen omgevingsfactoren zoals vocht en ongedierte. Als fabrikant en leverancier van silowanden letten wij op de specifieke eisen van uw project om de beste oplossing te bieden. Daarnaast begrijpen wij als leverancier van betonnen keerwanden het belang van robuuste en duurzame constructies voor uw silo’s.

jan duister locatie

Neem contact met ons op voor het plaatsen van een bestelling

Voor kwalitatief hoogwaardige silowanden en betonplaten, bent u bij ons aan het juiste adres. Als ervaren fabrikant en leverancier van silowanden en L-betonelementen staan wij klaar om u te voorzien van de beste producten en diensten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij de efficiëntie en veiligheid van uw opslag kunnen verbeteren.

 

Onze andere producten

Keerwanden

Betonnen keerwanden zijn constructief gewapende elementen die dienen om hoogteverschillen op te vangen en te stabiliseren. Deze keerwanden, ook wel eens l-elementen genoemd, dienen aan de voetzijde aangevuld worden.

Heipalen

Wij produceren traditioneel gewapende heipalen. De heipalen zijn voorzien van een gelaste wapeningskorf bestaande uit wapeningstaven en spiraalwapening. De staalkwaliteit van deze wapening is FeB500.

Betonplaten

Betonplaten zijn ook wel bekend als erfverhardingsplaten of industrieplaten en zijn geschikt voor het snel verharden van terreinen. Door de hoge betonsterkteklasse kunnen de betonplaten zware belastingen opvangen.

Jan Duister B.V.