Sleufsilowanden

Home | Sleufsilowanden

Goede kwaliteit

Duurzame materialen

Veelzijdigheid in toepassing

Neem vrijblijvend contact op

Heb jij interesse? Vraag dan een gratis offerte aan of neem contact op

Bij Jan Duister B.V. in Waalwijk begrijpen we het belang van kwalitatief hoogwaardige sleufsilowanden in uw project. Deze wanden bieden niet alleen een effectieve opslagoplossing, maar zijn ook gemakkelijk te installeren en onderhouden, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel tijdelijke als permanente opslagbehoeften.

Sleufsilowanden bieden vele voordelen

De voordelen van sleufsilowanden zijn divers. Ze zorgen voor een efficiënte benutting van de beschikbare ruimte en bieden een stevige opslagoplossing. Het gebruik van sleufsilowanden in combinatie met heipalen kan bovendien de stabiliteit en duurzaamheid van de constructie verhogen. Dit maakt silowanden een ideale keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare en kosteneffectieve opslagoplossing. De duurzaamheid en weerstand tegen weersinvloeden van sleufsilowanden maken ze een betrouwbare keuze voor langdurig gebruik, zelfs onder zware omstandigheden. Daarnaast dragen ze bij aan een betere organisatie en ruimte-efficiëntie in opslaggebieden, wat belangrijk is voor het optimaliseren van werkprocessen en het minimaliseren van ruimtegebruik. Bovendien zijn sleufsilowanden door hun modulaire ontwerp gemakkelijk aan te passen en uit te breiden, wat zorgt voor flexibiliteit in zowel de planning als het gebruik.

jan duister locatie

Neem gerust contact met ons op

Als specialist in sleufsilowanden en L-betonelementen staan wij klaar om u te voorzien van de beste oplossingen die aansluiten bij uw specifieke eisen. Laat ons als leverancier uw partner zijn voor effectieve en duurzame sleufsilowanden. Neem contact op met ons voor meer informatie en bestelmogelijkheden.

Onze andere producten

Keerwanden

Betonnen keerwanden zijn constructief gewapende elementen die dienen om hoogteverschillen op te vangen en te stabiliseren. Deze keerwanden, ook wel eens l-elementen genoemd, dienen aan de voetzijde aangevuld worden.

Heipalen

Wij produceren traditioneel gewapende heipalen. De heipalen zijn voorzien van een gelaste wapeningskorf bestaande uit wapeningstaven en spiraalwapening. De staalkwaliteit van deze wapening is FeB500.

Betonplaten

Betonplaten zijn ook wel bekend als erfverhardingsplaten of industrieplaten en zijn geschikt voor het snel verharden van terreinen. Door de hoge betonsterkteklasse kunnen de betonplaten zware belastingen opvangen.

Jan Duister B.V.